Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Quick 2000 Kft. a panaszokról, a közérdekű bejelentésekről, valamint a visszaélések bejelentésével összefüggő szabályokról szóló 2023. évi XXV. törvény (a továbbiakban: Panasztörvény)18.§ (1) pontja alapján belső visszaélés-bejelentési rendszert működtet. A Panasztörvény 20. § (2)-(3) bekezdései alapján a bejelentés megtételére jogosult személyek bejelentésüket az alábbi módon tehetik meg:

  • elektronikus úton a taki1adam@t-online.hu elektronikus levél címre küldött elektronikus levéllel,
  • anonim módon, vagy a személyazonosság bejelentésével a 06-30-998-8961-as telefonszámon, vagy
  • személyesen a bejelentések kivizsgálására kijelölt HR tanácsadónál, Nagy Zoltánnál, a 06-30-998-8961-es telefonszámon előre egyeztetett időpontban

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Bejelentések kivizsgálása a Panasztörvény rendelkezései és a Quick 2000 Kft. belső visszaélés bejelentési rendszerének működtetéséről szóló szabályzata alapján történik.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy az anonim formában tett Bejelentések kivizsgálása a Panasztörvény 22. § (6) bekezdés a) pontja alapján mellőzhető.

Köszönjük!

Egyedi gyógyszeripari gépgyártás és fejlesztés 30 éves tapasztalattal a gyógyszeriparban. Teljeskörű szolgáltatás a megrendelő igényei szerinti kialakítással a porkezelés, granulátumgyártás, folyadékkezelés és „high containment” technológia területén. Kiemelkedően kedvező ár/érték arányú berendezések gyártása. Új eljárások fejlesztése a nanotechnológia és a folyamatos gyógyszergyártás területén.

Elérhetőségeink

Kövess minket

Copyright Quick 2000 Kft. – All Rights Reserved 2024

Webdesign by Improcreative

ASZF | Adavédelem |