Quick 2000 Kft. 1991-ben családi vállalkozásként alakult Tiszavasváriban, tulajdonosi köre azóta is változatlan. Szakterülete vegyipari gépészeti, technológiai-gépészeti tervezés, üzemek tervezése, vegyipari berendezések gyártása, telepítése, valamint üzemek technológiai szerelése.

A cég elsősorban saját tervezésű, a megrendelők egyedi igényei szerint kialakított vegyipari gyártóberendezéseket készít: tartályok, keverős készülékek, PED kategóriás nyomástartó edények, reaktorok, vákuum és nyomószűrők, hőcserélők, filmbepárlók, adszorberek, abszorberek, őrlő-, szitáló-, szárító-, homogenizáló-, gyúró-granuláló-, kompaktáló -készülékek, porszállító, porleválasztó berendezések, valamint speciális feladatokra és méretekre gyártott technológiai emelőgépek, szállítószalagok, csigák és egyéb anyagmozgató berendezések. A berendezések szerkezeti anyaga leginkább rozsdamentes acél, de készítettünk már pl Hastelloy anyagú nyomószűrőt, tálcás szárítót is.

Vibrációs szita

Roll-Kompaktor
(QUICK COMPACT, 30 kg/h)

200 literes
Hordó- Homogenizáló
(QUICK BIN50-200 lit)

Nedves Granuláló
(HSM)

Kalapácsos dDaráló
(QUICK HammerMill)

Extruder
(QUICK TS16)

E termékek igény szerint a legszigorúbb gyógyszeripari cGMP előírásoknak megfelelő kivitelűek, és a megrendelő kérése szerinti műszerezettséggel és PLC vezérléssel vannak ellátva, igény szerint az ATEX előírásoknak megfelelő kivitelben.

Egyedi gyógyszeripari gépgyártás és fejlesztés 30 éves tapasztalattal a gyógyszeriparban. Teljeskörű szolgáltatás a megrendelő igényei szerinti kialakítással a porkezelés, granulátumgyártás, folyadékkezelés és „high containment” technológia területén. Kiemelkedően kedvező ár/érték arányú berendezések gyártása. Új eljárások fejlesztése a nanotechnológia és a folyamatos gyógyszergyártás területén.

Elérhetőségeink

Kövess minket

Copyright Quick 2000 Kft. – All Rights Reserved 2024

Webdesign by Improcreative

ASZF | Adavédelem |