fbpx
skip to Main Content
[vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]Egyedi gyógyszeripari gépgyártás és fejlesztés 27 éves tapasztalattal a gyógyszeriparban.
Teljeskörű szolgáltatás a megrendelő igényei szerinti kialakítással a porkezelés, granulátumgyártás, folyadékkezelés és „high containment” technológia területén.
Kiemelkedően kedvező ár/érték arányú berendezések gyártása.
Új eljárások fejlesztése a nanotechnológia és a folyamatos gyógyszergyártás területén.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Philosophy

A QUICK 2000 Kft. 1991 óta a megrendelők elvárásainak megfelelő minőségű, rugalmasságú és egyedi igényeiket kielégítő munkavégzésre törekedik.
A családi tulajdonban lévő cég 27 év óta tartó folyamatos fejlődésének köszönhetően több, mint 100 alkalmazottat foglalkoztató közepes méretű vállalattá fejlődött, korszerű műhelyekkel, minden igényt kielégítő gépparkkal.
Mérnökeink és tapasztalt szakembereink tudására támaszkodva különleges megoldások fejlesztésére és gyártására, ügyfeleink speciális igényeinek kielégítésére törekedünk.
Mindig út ötleteket és hatékony megoldásokat keresünk megrendelőink számára, elérhető áron.
Folyamatosan korszerűsítjük termékeinket, innovatív és jövőbe mutató technológiával működő berendezéseket fejlesztünk.
A munkavégzés során a minőségi követelmények betartása mellett ügyelünk a környezetünk védelmére, megóvására és a munkahelyi egészségvédelem és biztonság biztosítására.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”fadeIn”]

Certifications

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid grid_id=”vc_gid:1527608647867-e7a94666-7bed-3″ include=”724,725,726″][/vc_column][/vc_row]
Back To Top