Modulok:

B2B Rendszer

Business-to-business kommunikáció: olyan információközlés és kapcsolattartás, amelyet a hirdető nem vevőivel (B2C), hanem üzletfeleivel/más cégekkel folytat. Sokkal inkább jellemző itt a többirányúság, mint a fogyasztóknak szóló marketingkommunikációs üzenetek esetében.


Belső portál

Egy vállalati belső portál segítségével az alkalmazottak nemcsak egymással, hanem az ügyfelekkel, partnerekkel is hatékonyabban tudnak együttműködni.


Webshop

A „Internetes értékesítés (vállalati webáruház)” célterület alapján bevezetésre kerül a P@rtner.ERP integrált vállalatirányítási rendszer Webshop modulja. A P@rtner.ERP vállalatirányítási rendszer integráltan kapcsolódik egy Webshop, vagy más néven webáruház modulhoz. A rendszerbe felvitt cikkek, árak, akciók, képek, beállítások automatikusan átkerülnek a webes modulba, illetve a webáruházban regisztrált megrendelések automatikusan átkerülnek a vállalatirányítási rendszer megrendelései közé. A P@rtner.ERP vállalatirányítási rendszer illeszthető már meglévő webáruházakhoz is, mivel a szinkronizációért egy külön alkalmazás a felelős, amihez jól definiált kapcsolattal kapcsolhatók a Webshop elemei. Hierarchikus cikkcsoportok kezelése: A funkció megvásárlása esetén a webáruházban megjelenő cikkeit nem csak egy cikkcsoportba, hanem tetszőleges mélységű csoportokba sorolhatja (pl. hardver - kiegészítők - flash drive-ok - Maxel 2 GB) Akciók kezelése: Az ügyviteli rendszerben nyilvántartott akciók (mennyiséghez, értékhez, időszakhoz, bizonylattípushoz kötöttek) automatikusan érvényesítődnek webáruházból történő megrendelés esetén. Felhasználócsoportokhoz rendelt árkezelés: A regisztrált felhasználók cég illetve cégcsoportos kedvezmények alapján történő kezelése. Kapcsolótulajdonságok kezelése: Kapcsolt termékek megjelenítése a termék mellett kereséskor (pl. fogkrémek megjelenítése fogkefe vásárláskor). Rendelések kezelése, rendeléskövetés: A webáruházban feladott rendelések automatikusan szinkronizálódnak az ERP rendszerbe. A P@rtner.ERP rendszerben nyilvántartott rendelés-állapot lekérdezhető a megrendelő által. Lefoglalás: A webáruházban megrendelt termékek lefoglalásra kerülnek az ügyviteli rendszerben a raktár modulban, így azt az adott terméket nem lehet értékesíteni más ügyfélnek. Raktárszintek: Az ERP raktárszintjei on-line látszanak a webáruházban (beállítható fuzzy kifejezés: pl. sok, kevés paraméterek alapján). Statisztikacenter, látogatottságfigyelő: Kifinomult analitikus eszközök, amelyek termékre, termékcsoportra bontva mutatják a látogatottságot.


Elektronikus szerzodes

Az a szerződés, amelyet fogyasztó és vállalkozás köt egymással termék, illetve szolgáltatás értékesítésére irányuló, a vállalkozás által működtetett távértékesítési rendszer keretében olyan módon, hogy a szerződés megkötése érdekében a vállalkozás kizárólag távközlő eszközt alkalmaz.


Tav es csoportmunka

A „Táv- és csoportmunka támogatás” célterület alapján bevezetésre kerül a P@rtner.ERP integrált vállalatirányítási rendszer Online webes felületről elérhető Belső portál rendszere. A Belső portál segítségével a világ bármely pontjáról internet kapcsolat segítségével egy meghatározott webcímen keresztül tud bejelentkezni a rendszerbe, ahol a legfontosabb adatokat tudja nyomonkövetni, szerkeszteni, módosítani, rögzíteni. A távoli kapcsolat biztonságos és hiteles, valamint a belső levelezés is biztonságosan, könnyen érhető el a rendszer használatával. A belső portálon elhelyezett Tudásbázis segítségével a vállalatnál dolgozók megoszthatják egymással a legfontosabb információkat, mely mindenki számára egységesen elérhetővé válik. A dokumentumok rögzítése és áttekintése a rendszerben szintén lehetséges a belső portál felületéről. A belső portálon lehetőség van valós idejű üzenetküldésre (chat) is. A bejelentkezett felhasználók megkülönböztetve láthatóak, így lehet tudni, hogy mikor elérhető a munkatárs, illetve használható a „chat” felület.


Forum

Ez a fórum lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy szöveges párbeszédet folytassanak egymással. A fórumokon ezeket az üzeneteket témák szerint lehet csoportosítani, így elősegítve, hogy a fórum jobban átlátható legyen.

Magyar - English - Deutsch

Created by Pannon Szoftver Kft.